Shop Mobile More Submit  Join Login
Don't Get In My Way by Waittiz Don't Get In My Way by Waittiz
//It's a long way down when your head is in the clouds
And all around the sirens play
Don't get in my way
Don't tell me I should bow
Cuz I'm no clown
And this is not a game
Don't get in my way//


Zack Hemsey - Don't Get in My Way
_ _ _
Daaaaale! GTFO of my head. And what are you gonna do when somebody gets fed up with your attitude and gives you a good beating, huh? How you're gonna look cool after that? D:<

Ahem... Pardon me. I wanted to try to do something more serious with PaintTool SAI and this is the result. I have quite mixed feelings about that program. On the other hand it's really good and easy to use but there's still some things I haven't got the hang of (like the different brush "tip shapes", duh...). Still, I'm quite sure it's just a matter of time to get used to it. I'm anyway definitely going to buy it after my trial expires.

And I'm quite sure I was about to say something else too, but I've surprisingly forgotten it :| Anyway. Have a Dale being... apparently himself. MaybeIonedaywillbeabletodrawsomethingelseagain...
OH! Yes, before anyone gets any traumas, lets say it's just jam on the background, okay?

art & character (c) me
_
Dale: "Get out of your head? What if it's you who's in my head? :eyes:
Add a Comment:
 
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Jul 5, 2014   General Artist
Palasinpa tänään tänne myhäilemään~ (sarjassamme: Skudden epätoivoiset yritykset löytää inspa siihen muinoin suunniteltuun kukkaketokuvaan) Ja onhan se perhanan tyylikäs työ joka tapauksessa.
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Jul 6, 2014
Ei paineita, ei paineita! Jos se löytyy edes seuraavan kahden vuoden sisään, niin hienoa ;D Inspiraatioilla on taas paha tapa juoksennella omia aikojaan jossain kukkakedoillahukassa. Nappaan kiinni jos se tulee vastaan.
 Haha, danke edelleen! x)
Reply
:iconskudde-ocs:
Skudde-OCs Featured By Owner Jan 19, 2014
Viikon suurimman hymyn mun kasvoille sai tämä kuva. =D

SAI vaatii vähän totuttelemista, eikä sillä kannata yrittää tehdä täysin samanlaista jälkeä kuin Photarilla, mutta kiva että pääsit kokeilemaan.
Mutta voi luojah. Dale noiden upeiden vaatteidensa ja asenteensa kans on jotain mitä mä en pysty käsittelemään. En tiedä mitä tähän ruudulle enää jää kun mä syön kaiken. Linet alkupalaksi, posen ja kultaisen väriskaalan pääruuaksi höystettynä noilla luonnollisen näköisillä laskostuksilla. Ehdottomasti jälkkäriksi jätän nuo varjostukset, joiden yksityiskohtia aion nuoleskella lopun iltaa.
Ehkä tohon jää tasaisen ruskea tausta ja jokin haalea tekstuurin häivähdys. Lierihatun pohjassa varjot menevät myöskin vähän löllösti joten taidan siirtää sen osan lautasen nurkkaan. (..??) En oo koskaan ollut kauhean hyvä syömään lautasta tyhjäksi asti.

No mutta ihan totta. Mä rakastuin tähän. :'D Ei haittaa yhtään vaikka piirtäisit Dalea loppuvuoden.
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Jan 20, 2014
Öh, no hyvä että tästä jotain iloa oli x)

Juu, ensin vaan pitäisi saada päähänsä se, minkälaista jälkeä SAIlla saa aikaan :P Mutta no, random kokeiluja vaan, niin kaitpa siitäkin pikkuhiljaa saa paremman käsityksen.
Voi apua. Noh, jos nyt tämän kerran saat sitten popsia mokoman, kun taidanpahan sitä mäkin niitä teikän töitä aina nakerrella... Ja onhan noita neliskulmaisiakin lautasia: royaldesign.fi/products/43/013… Kannattaa tosiaan ehdottomasti jättää hatun varjostukset syömättä, niistä voi saada vaikka vatsanpuruja, kun ne näyttävät niin epämääräisiltä 8|

Ja arvaas vaan, minkälainen repsahdus täällä iski tätä kommenttia lukiessa? :D Sen jälkeen iski se "no mitä tähän nyt enää osaa vastata?" Ei elämä... Olisi muuten aika jännä nähdä, mitä tapahtuisi jos piirtäisin pelkästään Deiliä koko vuoden. Todennäköisesti iso kasa watchaajista häviäisi huitsin kuukkaan (kenties pirauttaen ensin kuuppatohtorille), mä saattaisin hyvinkin tarvita sitä tohtoria, ja varmaan lopulta koko maailma räjähtäisi... Tai ainakin dA. Tai mun pää. Mutta voin vannoa, ettei Daleilut lopu tähän (se pääsi jo yhteen OC memeenkin listoille... Milloinhan sitä vaan saisi tehtyä taas eteenpäin...)

Niin, ja kiitos jälleen päivänpiristyksestä!
Reply
:iconskudde-ocs:
Skudde-OCs Featured By Owner Jan 20, 2014
Nyt on todella hämärä hetki vastata tähän kommenttiin kun mulla soi jostain syystä päässä Careless Whisper ja se sekoittuu tosi kierolla tavalla tähän kuvaan. Älä kokeile tätä kotona.

No mutta, pitääpi sitten hankkia kulmikkaita lautasia niin voi kaikki epämääräiset hatut siirtää sinne.
Ja hyvä ettei Daleilut vielä lopu, sillä sen sun memen lisäksi meillä on kukkaketomissio. :D Memeistäkään kun ei ikinä tiedä tuleeko valmiiksi vai jääkö haaveeksi.

Eipä kestä. ;P
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Jan 21, 2014
Miiiiiiitä xD Ai se George Michaelsin Careless Whisper? Toivottavasti edes vaikka Seetherin versio siitä, eikä se alkuperäinen... Vaikka jokatapauksessa menee niin hämäräksi, etten mä välttämättä edes halua tietää enempää...

No ainakin jos haluat niitä asioita jättää lauatsen _nurkkaan_, kulmikas voinee helpottaa asioita.
 Khyllä. Hieno ketomissio siellä, vaikken mä tietysti edes vielä tiedä mikä se perimmäinen idea siinä tulee olemaan (kukkakedot sekopäällä -teeman lisäksi [siis tuota noin... {mun aivot ainakin meni epäkuntoon tuon Careless Whisperin takia...}])
Tuo meme ehdottomasti täytyy tehdä loppuun, sillä sinne sattui jotain niin eeppisiä kohtia joillekin hahmoille, ettei niitä vaan voi jättää kesken. Tietty kun osa hahmoista on muille taas totaalisia täh?-ilmestyksiä, se suurin ilo varmaan jäänee siitä vaan minulle :P Mutta onpahan ainakin itsellä hauskaa...
Reply
:iconskudde-ocs:
Skudde-OCs Featured By Owner Jan 21, 2014
Nyt puhutaan THE Careless Whisperistä, eli ei Seetherin versiosta. (sen bändin tuotoksia ei saa mainita negatiivisessa merkityksessä)

Mikäs meme muuten on kyseessä? o.O
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Jan 21, 2014
Voi ei xD Se Seetherin versio nyt olisi sentään ollut joten kuten ymmärrettävissä (ainakin se kuulostaa siltä, että se sopisi hieman paremmin mihinkään Daleen liittyvään...)

Öää, se oli se Ruijan suomalainen OC meme.
Reply
:iconskudde-ocs:
Skudde-OCs Featured By Owner Jan 21, 2014
...? o_O *ei löytänyt Ruijan galleriasta memejä ja hämmentyi*
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Jan 21, 2014
Se oli niillä Ruijan entisillä sivuilla. Kappas, siihen memeen löytyi vielä linkki, vaikka käsittääkseni ne sivut on jo ainakin osittain matalana... koti.mbnet.fi/tuliaana/ruijano…
Reply
:iconankaiith:
Ankaiith Featured By Owner Jan 19, 2014  Hobbyist Digital Artist
He looks badass! I love how you draw the golden thing on his shoulder. :)
And thank you so much for the link! I love that music.<3
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Jan 20, 2014
Yes, he definitely is bad and there's no doubt he's an ass too :D (And yeah, I know very well what you meant with badass, but I just couldn't resist!) And thanks!
Haha, no problem! I'm glad to know even someone else liked the music ^^ Listen out some other songs from Zack Hemsey too, his style of music is very interesting. He has some more 'epic' songs as well (like one called "Empty Room". Gosh I love that one *~* )
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
January 18, 2014
Image Size
1.1 MB
Resolution
831×1310
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
452
Favourites
22 (who?)
Comments
12
Downloads
3
×