Shop Mobile More Submit  Join Login
Salakameli 2014 - Feelet by Waittiz Salakameli 2014 - Feelet by Waittiz
HARHARHAR! Etpäs Skudde varmasti arvannut, kuka on teikän Salakaveri >8D (Kaikista mahdollisista osallistujista...)
And since I know Skudde can perfectly understand English, lets continue with it so non-Finnish speaking peeps can understand as well. This is my picture for the Finnish Salaystävä-happening (it's like the Secret Santa's you may know of, just for the Valentines day instead of Christmas and was held by Berneri ). I must say I was about to roll on the floor laughing when I got the note about to whom I was supposed to draw for. Out of 140 people I got the one I basically know the best x) Well, I don't mind though, especially since one of the characters Skudde wished a picture of was Feelet (and especially in his human form!) Gosh I just love that design. And I still want a jacket like the one Feelet has, mur!... Skudde also wished for a picture where Feelet could be surrounded by little birds like a Disney Princess. I don't know about those Disney Princesses, and those little birds are possibly planning to eat Feelet, but here's what I managed to get done. Yes, there's heart-shaped pink leaves flying in the wind...
And I seriously have no idea how wings worked and how did you draw them 8D And I seriously can't draw wings of little birds... I guess using reference pictures could be wise but I'm terribly lazy to look for some... The colorations of the birdies are also based on real birds (more or less...) but I improvised a little here and there... Feel free to try to figure out what they are, though.

I neither do know how to make soft shadings but that probably wasn't a big surprise. Hope you like it still, Skuddepöö!
Also, the person who said Hunger Games has an awesome soundtrack was indeed quite right.

~PaintTool SAI, Photoshop

Feelet (c) :iconskudde:
art (c) me
_ _
Feelet Standing there and Doing Nothing by Skudde-OCs Death From Above by Skudde
Add a Comment:
 
:iconkippurable:
kippurable Featured By Owner Feb 13, 2014  Hobbyist Digital Artist
Senkin mestarisiipipiirtelijä O_O On kyllä niin täydelliset siivet jokaisella hahmolla tässä kuvassa!
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Feb 20, 2014
Eeeeeeeiiih, älä puhu mistään täydellisistä siivistä noiden pikkulintujen kohdalla! xD Varsinkin "punatulkulla" on suhteuttettuna kokoon melkein yhtä pitkät siivet kuin jollain kotkalla (Vaittis sanoo: "Ei näin, lapset!")
Mutta kiitokseni kuitenkin kehuista! :3
Reply
:iconzeralex:
ZeRaLeX Featured By Owner Feb 13, 2014
Ooh! Fiiluuuu!!! :3 Se on tosi komea. Pakko itsekkin kommentoida. Nuo siivet *silittää siipiä ja pöllii mukaansa* Todella kaunista jälkee ja niin ihanan tunnelmallinen. Noi pikku tirpat on tosi hienosti tehty ja ne on niin söpöjä, et tekisi mieli vain ottaa ne kiinni ja halia niitä >3<
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Feb 20, 2014
Voi Feeletti-raukkaa, ensin sitä lähennellään härppimällä sen siipiä, ja sitten ne pöllitäänkin vielä D:
Kiitos kaunis kommentista! ^^ Mutta en suosittele menemään nappaamaan noita tirppoja kiinni halittavaksi, olen edelleenkin hieman varuillani siitä, etteivät ne syö jo Feeletiäkin... Osasta tuli jotenkin pirullisen näköisiä, ja 'punatulkun' luonnoksen vieressä lukikin jo yhdessä välissä "I'll eat yar face!"
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Feb 12, 2014  Student General Artist
Härregyyd, miten komeaa jälkeä! : D Ja nyt vain itekkin hihittelen, että millä todennäkösyydellä sekotus pisti teidät puolikkaaksi pariksi!
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Feb 12, 2014
Danke danke! (8 Ja ruosteisillakin matikantaidoillani osaan jopa sanoa, että alle prosentin luokkaahan se todennäköisyys olisi, mutta kuka niistä prosenteista kuitenkaan mitään ymmärtää x) Varsin huvittava sattuma.
Ja kiitokset myös Pärnerille taas tällaisen häppeningin järkkäämisestä! Milloin on seuraava? : D
Reply
:iconberneri:
Berneri Featured By Owner Feb 12, 2014  Student General Artist
Salapupu tulee pääsiäisenä jos ihmiset saavat kuvansa tehtyä tähän kunnolla ja ajoissa. 8D
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Feb 12, 2014
Ohohoo, pitääpä olla niihin aikoihin tarkkana, jos se tulisi 8)
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Feb 12, 2014   General Artist
Taisin just kuolla tunteiden vuoristoradassa. (Siis ihan oikeesti. Just äsken huomasin että mun kovalevy ja sen 230GB leffoja ja sarjoja paskoi itsensä taivaan tuuliin ja kymmentä sekuntia myöhemmin tämä ilmestyy mun ruudulleni.) Joku piiri ainakin tuntui kärähtävän tuolla korvien välissä.

Mutta oh gosh, miten näin VOI käydä? X'D
Mä jo vähän heitin hiiteen sen pienen toiveen että joku oikeasti piirtäisi Feeletin pikkulintujen kanssa, mutta ilmeisesti olisi pitänyt antaa toivon vielä elää. Tämähän on aivan loistava! Mitäs tirpuja sieltä löytyykään? Mittasuhdeongelmista piittaamatta näkyy punatulkkua ja keltasirkkua ja västäräkkiä... taitaa olla järripeippo tuo pään päällä? Varpunen/pikkuvarpunen? Ja näyttää vähän kivitaskulta tuo viimeinen. :D
Ei HEMMETTI noita siipiä! *silittelee alapeitinhöyheniä Feeletin mielipidettä kysymättä* Niin smooth ja nice nice ja nyt loppu sanavarasto.

Se on ihQ ja mahtava. :love: Ja nyt jos suot anteeksi menen itkemään kuolleen kovalevyni raadolle.
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Feb 12, 2014
Jauts, ilkeä kovalevy! D: Eihän siellä sattunut olemaan mitään kuvia kuitenkaan? Ja onko täysi mysteeri, mistä syystä hän ylipäätään päätti sanoa sopimuksensa irti?

Olisi varmaan pitänyt sanoa, että niin kauan kuin multa ei näy kuvaa tähän tapahtumaan, anna toivon elää x) Jos olisin sopivalle tuulelle sattunut, Feelet olisi joutunut pukeutumaan vielä vaaleanpunaiseen prinsessamekkoon (meinaan se oli ensimmäinen mielikuva, mitä sitä sun journalia lukiessa tuli [ja vieläpä jo ennen kuin tiesin että sinä olitkin oikeasti mun uhrina]).
Joo-o, mittasuhdeongelmat ja hyvin epätyypilliset ruumiinrakenteet tsirppojen kohdalla ovat seurausta siitä, että ensin piirrettiin linnut, ja sitten mietittiin värit... Ensin meinasin tehdä ne täysin randomeiksi, mutta nyt ei riittänyt aivoja suunnittelemaan hyviä värityksiä. Ja aikakin alkoi olla jo vähissä... Joten avuksi saatiin iloinen nopea googlettelu! 8) Ja melkein oikein! Yksi on tosiaan pikkuvarpunen, ja pään päällä olevaa itsekin itseasiassa luulin järripeipoksi, mutta se onkin sepeltasku (kai...). Ja kivitaskukin 'melkein' oikein. Se on wannabe-pähkinänakkeli, mutta ne ja kivitaskut nyt on melkein saman värisiä, joten... (Se pähkinähakkeli on myös selvästi mun reinkarnaatio linnuksi. Oli värittämättömänä niin *ittuuntuneen näköinen, että jotain sukua varmasti ollaan xD )
Huhoo, Feeletin siipiin saatoin ehkä keskittyä enemmän kuin muiden. Helvetillistä niitä tosin oli varjostaa. Ei nämä siivet taas vaihteeksi paljoa nappaa : P Ja tajusin turhan myöhään, että piirsin ne pahus vie melkeinpä samaan asentoon kuin reffikuvassa... *kiroaa alitajuntaansa*

Hyvä jos kuitenniin kuvanen kelpaa ^~^ Ja R.I.P. Kovalevy </3
(Ja mä en tajua, mitä tässä deviation pagella on tapahtunut, mutta katsopa kun sulta on muka tullut tähän kuvaan tuplapostaus ja yksi tyhjä kommentti... Tämä johon vastasin on vieläpä ainut, joka näkyy mun inboxissa O______o )
Reply
:iconskudde:
Skudde Featured By Owner Feb 12, 2014   General Artist
Tää kovalevy oli mulle "vaan" mediakirjasto, sillä koneella on tilaa pitää kaikki mun kuvat backupin lisäks. Ottaa silti päähän, koska monia niistä sarjoista on lähes mahdotonta saada enää mistään, ainakaan niin täydellisinä mitä mä ne oon keränny. (vanhat animet jakso jaksolta eri lähteistä esimerkiks)

No perhana, meinasin ensin sanoa sitä pensastaskuksi. :D Ei nuo taskulinnut ole ihan parhaassa muistissa.

Sillon kun lähetin tätä viestiä, se heitti 3 kertaa errorviestin lähetettäessä. Pääsin lähettämään tän vasta kun siirryin tänne kuvan sivulle eri kautta kuin päivittämällä, mutten sitten älynnyt katsoa montako pölinää tänne oikein lähti. (sähän ne sieltä kätsysti laitat piilotetuiksi kun mä en pysty niitä enää editoimaan)
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Feb 13, 2014
Jep, sen jälkeen kyllä kun Megaupload kuopattiin, minkään vanhemman sarjan jaksoja on vaikea löytää... MU:sta niitä yleensä löysi, jos vaan osasi linkit etsiä... :/

Ei suomalainen osaa taskulinnuista kuin pensastaskun ja kivitaskun x) (Vai oliko niitä vielä jotain muitakin täällä päin...)

Se selittää. dAlla oli vissiin vähän huono päivä, sillä tämän kuvan upittamisen jälkeen se heitteli mulle error-viestiä siitäkin, kun yritin katsoa ketä on onlinena. Ja jännittävää, se tyhjä viesti välillä näkyy ja välillä ei O_o Yhdessä välissä se oli jo kadonnut, mutta nyt se paurottaa tuolla taas. Joo, hyvä kun muistutit, mäpäs piilottelen ne.
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
February 12, 2014
Image Size
1.0 MB
Resolution
1510×856
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
407
Favourites
31 (who?)
Comments
14
Downloads
6
×