Shop Mobile More Submit  Join Login
The Day of the Black Sun by Waittiz The Day of the Black Sun by Waittiz
Well, nearly anyway.

I've seriously lived in such a terrible netlessness I didn't even have an idea about the partial solar eclipse which took place a week ago. My mother just called me in the middle of the day asking "Are you already outside photographing?" and I had to ask her how come? >__> I would have been pretty pissed off if she hadn't called...

So yup, dramatic eclipses are dramatic. (And I can has a net now.)

March 20th, 2015
Kajaani, Finland
Add a Comment:
 
:iconsysirauta:
Sysirauta Featured By Owner Edited Mar 28, 2015   Traditional Artist
Tää oli jotenkin sniikki tapaus. En tienny tästä vasta ku se oli ohi (pahuksen tien päällä kuljeskelu) mut toisaalta olis sen pitäny ihan hyvin näkyä Imatran seuduilla eikä ollu pilvistäkään. Kai sitä valoa vaan oli sen verran että ei kiinnittäny huomiota että hmm onpas hämärää niin paljon kuin siihen että pysyy tiellä. Mitenniin ajovuoro.

Ja onnea netille. DNA toimii sittenkin?
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Mar 28, 2015
Hämmentävä tää sun uusi iconisi, meni hetki tajuta mikä siinä on homman nimi |D (Ai mikä... KELLO NELJÄ YÖLLÄ. Pirhana...)

Mitä, oliko kerrankin niin, ettei jännittävistä taivaan tapahtumista huhuiltu ympäriinsä jo kolmea viikkoa aiemmin. Ja jos siellä oli kerran selkeä taivas, ei tuota välttämättä olisi paljaalla silmällä nähnytkään (ihan niinkuin sitä nyt kannattaisikaan ilman niitä kunnon suojalaseja katsella... *köh*). Mulla kävi tuuri, että Kajaanissa oli just sopivan pilvistä. Pikkasen paksumpi pilviverho, niin ei olisi erottunut. Ja aina kun pilvessä sattui olemaan reikä, ei kuvien perusteella mistään auringonpimennyksestä ollut tietoakaan. Että näin...

Jjjjoo, tällä kertaa vika ei jopa ollut DNA:lla. Oma modeemi oli niin vanha kääpä, ettei se enää uudemmissa verkoissa pelitä. Tai tässä on nyt joku VDSL-liittymä, ja vanha kävi vaan ADSL:ään. Olisi tietty ollut ihan jees, jos jossain olisi huomautettu näiden olevan eri asioita 8| (Tai oikeestaan mä en edes tiennyt mistään VDSL:n olemassaolosta ennen tätä päiv- eilistä.)
Reply
:iconsysirauta:
Sysirauta Featured By Owner Mar 29, 2015   Traditional Artist
Qilin, lakkaa rikkomasta fysiikan lakeja. Ärsyttävä tyyppi. B |

Totta, ei olis ees olli mahdollisuutta kurkkia ilman silmävammoja. <.<

No, en ollu mäkään tosta kuullu. Mulla on mokkula ja älyvapauspuhelin. Ja näitä ennen mun netti oli käytännössä reikä seinässä, modeemit jääny historian tuuliin.
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Mar 30, 2015
Mikäs siinä fysiikan lakeja rikkoessa, mutta se voi hämmentää väsyneitä ihmisiä 8| (Automaattinen oletus aivoilla oli, että siinä tietysti on jotain oikein päin, jolloin tuon tulkitsemisesta tulee varsin mielenkiintoista)

Mä en sano tähän mitään |'D (Jos seuraavaa kertaa varten hankkisi ne hitsauslasit ja säästäisi näköään...)

Seinäreikänetti oli jees. Ainakin sitten, kun hoksasi laittaa verkkoliitinpaneelista piuhat oikeille paikoilleen. Mulla on tässä kaupungissa iloisesti kuulunut 10/1M netti aina vuokraan, joten oon mieluummin hankkinut nämä modeemit kuin vaihtanut mogguloihin. En ole yhtään mobiilinettihyypiö.
Reply
:iconankaiith:
Ankaiith Featured By Owner Mar 28, 2015  Hobbyist Digital Artist
I wish I could have seen it by myself. But sadly it was the foggiest day of the week here. :XD:
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Mar 28, 2015
Argh, that was unfortunate D: I was quite lucky that it was a bit cloudy. If there hadn't been any clouds at all I couldn't even have seen the eclipse. It was still way too bright even when the eclipse was in it's maximum.
Well, maybe better luck next time! (At least in Finland that should be in 2018 though I have no idea how much of the sun should be covered then)
Reply
:iconankaiith:
Ankaiith Featured By Owner Mar 29, 2015  Hobbyist Digital Artist
But luckily you were able to make a good shot anyway. And to be honest the clouds make it look a lot better. c:
Reply
:iconwaittiz:
Waittiz Featured By Owner Mar 30, 2015
Yep, that's quite true x> I like the clouds too. It wouldn't be at all as dramatic as it's now without them.
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
March 28, 2015
Image Size
613 KB
Resolution
1110×699
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
247
Favourites
23 (who?)
Comments
8
Downloads
1
×